Dimix dealer Benelux Nekoosa printmedia

test

Vanaf oktober is Dimix de Benelux dealer geworden van Nekoosa printmedia. Nekoosa is het moederbedrijf van vele gekende innovatieve merken in films en tapes.

Nekoosa is gespecialiseerd in speciale zelfklevende printmedia, polyester synthetische papier soorten, en applicatietapes. Zij bieden een scala aan producten voor promotionele toepassingen, waaronder printmedia voor ramen, wanden en vloeren. Nekoosa is een Amerikaanse producent die zich volledig toelegt op innovatie en milieuvriendelijkheid. Dimix is gestart met de merken Ztac™️ en ClingZ™️, in zowel wit als transparant op verschillende breedtes. Deze recycleerbare printmedia zijn voor diverse binnen en tijdelijke buiten toepassingen zeer geschikt.

Ztac™️ is een ultra low tack polyesterfolie die moeiteloos kan worden aangebracht, meerdere malen kan worden verplaatst en verwijderd zonder een spoor van residu achter te laten. Deze speciale lijmlaag is ook gepatenteerd door Nekoosa en uniek in zijn soort. De transparante versie van Ztac is door iedereen zonder luchtbellen zeer eenvoudig aan te brengen, ook al breng je de afbeelding recto verso aan de binnenkant van de ruit aan.

Bekijk en bestel ZTac™️

ClingZ™️ is een zelfklevende, elektrisch geladen grafische Polypropyleen film die zich hecht op elke droge ondergrond. ClingZ™️ is uniek in de kleefeigenschap zonder lijm, deze is zelfs zo goed dat je op gestuukte & stenen muren kunt kleven. Dus iedere gladde ondergrond is gegarandeerd geen probleem en je kunt rekenen op een extreem eenvoudige manier van verwijderen en hergebruiken, zolang de statische lading actief blijft.

Bekijk en bestel ClingZ™️

 


Vraag een testrol aan!


Informatie aanvragenDemo aanvragenOfferte aanvragen

Anti-spam:
Anti-Spam vraag :