Alles over rood/witte, reflecterende waarschuwingstape

test

Retro-reflecterende folies zijn folies die bijdragen aan de verkeersveiligheid in het schemerlicht of het donker. Wanneer de folies worden beschenen geven ze een uitstekende retro–reflectie.

Door het gebruik van retro-reflecterende folie kan een bestuurder een verkeersbord, een fietser, jogger of een vrachtauto snel zien en daardoor veilig zijn weg vervolgen. Retro-reflecterende folies zijn er in diverse klassen.

Bij verschillende verkeerssituaties zijn er andere folies nodig. Zo wordt er in een situatie met veel omgevingslicht een hogere klasse folie gebruikt dan in een omgeving met weinig omgevingslicht.

Chevron Rood/Wit (klasse 1)

Chevron Rood/Wit is een zeer flexibele, retroreflecterende folie, ontworpen voor het maken van markeringen waarbij de zichtbaarheid in het duister belangrijk is. Wanneer de folie ’s nachts wordt aangestraald, geeft de folie hetzelfde beeld als overdag. Zelfs bij volledig nat worden of bij aanstraling onder grote hoeken blijft de folie reflecteren.

  • De folie bestaat uit rode en witte banden die minstens 0,10 m breed zijn en die een hoek van 45° vormen met de verticale as.
  • Afwisselend rood met wit, voor het signaleren van gevaar.
  • Kan toegepast worden op vlakke & licht gegolfde oppervlaktes, eventueel met klinknagels.
  • De folie is volledig conform aan het Ministerieel Besluit van 7 mei 1999 Art.1.3.1 – Art.7.1.1.

 

Bekijk ons assortiment

[product_table columns=”sku,name,price,add-to-cart” cart_button=”button” lazy_load=”false” page_length=”false” search_box=”false” reset_button=”false” show_quantity=”true” filters=”false” sort_by=”sku” sort_order=”asc” widths=”15,50,12,10″ links=”none” category=”chevron”]