Dimix Open Dag | 24 oktober 2019

test

Op 24 oktober 2019 organiseert Dimix een open dag voor al haar klanten, relaties en geïnteresseerden.

Deze dag zal in het teken staan van nieuwe technologieën & trends, creativiteit & inspiratie en kennisoverdracht & beleving. Naast Dimix zijn er diverse partners, waaronder Mimaki, Roland, Summa, Graphtec, Smart Folie, Trotec Laser, HP en vele anderen, die live demonstraties en workshops geven. Dit alles om u de nieuwste innovaties, toepassingen en trends te tonen.

Samenvoeging Dimix en Sihl Direct

Sinds 1 april dit jaar is de overname van Sihl Direct door Dimix een feit. Inmiddels hebben we er al een aantal succesvolle maanden op zitten. We laten de klanten van Dimix graag kennismaken met onze nieuwe Sihl-collega’s en producten en vice versa.

Uw eigen 3D- beeld!

Tijdens de open dag heeft u de gelegenheid om een 3D-scan van uzelf te laten maken in de 3D-booth van Momentize. U ontvangt dan direct een 360 graden foto én kunt u ervoor kiezen om een eigen beeldje (Shapie) te laten maken. Deze ontvangt u dan enkele weken na de open dag. Doet u mee met de klantactie, dan is dat unieke beeld zelfs gratis!

Klantactie

In de periode september en oktober loopt er een mooie klantactie. Bij elke €1.000 besteed aan producten ontvangt u een voucher t.w.v. € 50 voor een eigen Shapie*. Deze voucher kunt u op de open dag bij ons ophalen en een 3D scan laten maken!

Programma en aanmelden

Het event vindt plaats van 12.00 tot 20.00 uur in het pand in Breda. Voor een hapje en drankje wordt gezorgd!

Dimix Nederland
Minervum 7097
4817 ZK Breda – Nederland

Iedereen is welkom, maar i.v.m. organisatie en catering wordt verzocht voorafgaand te registreren via onderstaand formulier.  

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met de organisatie via [email protected] of +31 (0)76 820 08 30.


 

* Er worden maximaal 3 vouchers per bedrijf uitgekeerd.