Eén glass etch folie voor print- en snijwerk: Poli-Etch Silver Frosty Etch

test

Glasdecoratie raamfolie staat ook wel bekend als ‘etched glass’ raamfolie. De naam zegt het al, de folie heeft de uitstraling van geëtst glas. Naast de raamfolie met etched glass look, die vooral toegepast wordt voor decoratie, zijn er twee varianten die meestal als blindering functioneren. Namelijk die met zandstraal effect (frosted) en folies die eruitzien als melkglas (dusted). Alle versies hebben gemeen dat je ze kan plotten in allerlei gewenste vormen en letters. Dat maakt ze geschikt voor belettering op etalages of kantoorramen, bijvoorbeeld om je bedrijfsnaam, logo en huisstijl te tonen.

Etched glass folie staat vooral bekend om zijn blinderende functie. Je ziet het vaak terug in ruimtes waar privacy belangrijk is en waar je dus geen pottenkijkers wenst. Minder bekend is de decoratieve kant van deze folie. Je kunt namelijk afbeeldingen printen op glass etch folie en het daarmee volledig afstemmen op jouw wensen, zowel decoratief als blinderend.

De Poli-Etch 5052 Silver Frosty Etch zorgt voor een zilverkleurig zandstraaleffect en is geschikt om te gebruiken op diverse oppervlakken, zoals glas en spiegels.

Deze etch folie wordt op ramen veel toegepast om privacy te creëren en om logo’s en andere decoratieve effecten op ramen en spiegels te realiseren.

Voordelen Poli-Etch 5052 Silver Frosty Etch:

  • Goed te printen door de PE liner (ECO-solvent, solvent, latex en UV)
  • Blijft vlak tijdens het printen en snijden
  • De resterende meters staan vermeld op de liner
  • Gecoat met een transparante solvent acrylaatlijm
  • Geschikt voor droge en natte verlijming
  • Zowel als print- en snijfolie te gebruiken

Test het zelf!

Direct bestellen

Bestel hier direct de Poli-Etch 5052 Silver Frosty Glass Etch producten. Op de rol 1220mm x 50m zit nu een speciale actieprijs!

Art.nrNaamPrijsKoop
P6516-1220/50Poli-Etch 5052 Silver Frosty Glass Etch Raamfolie - Rol 1220mm x 50mLog in voor prijzen
P6516-1372/50Poli-Etch 5052 Silver Frosty Glass Etch Raamfolie - Rol 1372mm x 50mLog in voor prijzen
P6516-1524/50Poli-Etch 5052 Silver Frosty Glass Etch Raamfolie - Rol 1524mm x 50mLog in voor prijzen


Vraag een sample aan:

Anti-spam:
Anti-Spam vraag :