Artist Screen mooi voorbeeld van synergie tussen Sihl en Dimix

test

Drukkerij Artist Screen startte als zeefdrukkerij en bouwde doorheen de jaren heel wat ervaring op in UV-offset, digitaal printen, speciale verpakkingen, drukwerkveredeling, beursstanden en gevelbekleding. Klanten bevinden zich vooral in de retail, maar ook grote bedrijven en interieuropdrachten komen vaak langs.

Maasmechelen Village

Onlangs hebben ze de winkel- en straataankleding van nabijgelegen Maasmechelen Village gedaan. Van de wanddecoratie, meubelbekleding tot de grote Manneke Pis op het middenplein. Vele printvariaties zijn er te zien. Voor de aankleding van Manneke Pis is de P3899 (D-Line Wall Deco & Roll Up Fabric) gebruikt. Voor andere toepassingen die te zien zijn de P4280 (Shopstick) en L614 (D-Line 6715 mat polymeer laminaat) gebruikt. Ook de vloer- en muurstickers zijn van Dimix.

Zeefdruk sterft uit

Dave Houbrechts, Operational Manager bij Artist Screen, licht toe: “Het digitaal drukwerk haalt de andere vormen van drukken in. Het is de grootste groeier. Zeefdruk is een uitstervend element, maar daardoor zijn we wel uniek. We kunnen vaak projecten of opdrachten wél aannemen omdat wij nog kunnen zeefdrukken. Onze concurrenten hebben dit vaak al uit hun business gehaald. Wat we nog veel doen is technisch zeefdrukken, bijvoorbeeld voor nooduitgang bordjes, bewegwijzering, etc..

Synergie

Artist Screen is een klant van zowel Sihl Direct als Dimix. “Door de samenvoeging van de twee bedrijven kunnen we hen nog breder bedienen. Het is een mooi voorbeeld van de synergie als gevolg van de samenvoeging”, vertelt Liesbeth Houbrechts, sales manager bij Dimix Belux. “Artist Screen neemt een breed scala aan producten van ons af en hebben daarnaast ook een OKI Color Painter M-64S van ons staan. Ze zijn altijd op zoek naar unieke specials, hun klanten vragen daar ook om.”