Yoursurprise: altijd in beweging

test

YourSurprise maakt momenten extra bijzonder. Wat in 2005 begon met een gepersonaliseerd surpriseliedje op een zolderkamer van 20m2, is Yoursurprise nu uitgegroeid tot een bedrijf met een 7000m2 campus en 2 miljoen cadeaus in 2020, verdeeld over 22 landen wereldwijd.

Arno Schipper, onderdeel van productieteam innovatie, leidt ons rond door de gloednieuwe campus in Zierikzee en vertelt ons meer over dit groeiende bedrijf.

“Gerbrand Verton & Wouter de Vries zijn in 2005 begonnen op een kleine zolderkamer met een klein idee; een gepersonaliseerd liedje: de surprisesong. Sinds die tijd zijn de heren hard op weg om de wereld te veroveren met gepersonaliseerde cadeaus. Het begon met 1000 cadeaus per jaar, 14 jaar later gaan er op de piekmomenten tijdens kerst 26.000 orders per dag de deur uit. Al deze orders worden verwerkt in 12 productiestraten, elk met een eigen verwerkingsmethode. Van textielbedrukking tot sublimatie, van laser graveren tot direct printing. Alles komt – na personalisatie – bij elkaar voor verzending via de centrale pakkettenband en gaat met diverse postbedrijven de wereld in.”

Trouw personeel en grote funfactor

Trouw personeel en een grote funfactor staat centraal. Dit zie je niet alleen terug in het nieuwe pand, maar merk je ook als je de website bezoekt of de klantenservice aan de telefoon hebt. “Happy werknemers maken happy klanten.”

De grote glijbaan in de ontvangsthal valt op: “Hierdoor kom je lekker snel beneden en hoef je niet alle trappen af”. Ook de huishond van Gerbrand heet je welkom bij binnenkomst. En heb je even een oplaadmoment nodig tijdens je werkdag? Neem dan even pauze in één van de stilteruimtes of sport een rondje in de fitnessruimte. Alles is er bij Yoursurprise op gericht om het werken zo aangenaam mogelijk te maken voor hun personeel. Deze funfactor en innovatiedrive zie je ook terug in het bedenken van nieuwe, gepersonaliseerde producten.

Samenwerking

Sinds 2016 doet Yoursurprise al zaken met Dimix. “Op dit moment staan er 3 Mimaki UJF-3042 te draaien. Er worden o.a. houten wenskaarten mee bedrukt. De D-Line Print & Walk stickers zie je terug op de vloeren bij de postafhandeling. Zo is duidelijk welke pakketten met welke dienst mee gaan. Voor 2020 gaan zaken uitbreiden met grotere Mimaki machines.”

Patrick van Doorn, productmanager hardware & inks bij Dimix, licht toe: “Yoursurprise past heel goed bij ons. De funfactor, persoonlijke band met klanten en innovatieve mindset is precies wat wij ook belangrijk vinden.”

Arno gaat verder: “We zijn bij Yoursurprise altijd bezig met innovatie en is altijd in beweging: we aim for the moon! We willen iedere keer opnieuw de verwachtingen van onze klanten overtreffen, en daar werken we keihard voor. En om daar te komen moet je veel proberen, ontdekken, samenwerken en kunnen vertrouwen op je personeel en leveranciers.”