Grafityp breidt het PVC-vrije gamma verder uit!

test

Duurzaamheid is een essentieel onderdeel van de strategie van veel bedrijven en organisaties. Bij Grafityp maakt duurzaamheid een wezenlijk deel uit van de bedrijfsstrategie. Grafityp maakt zelfklevende folies zonder PVC. De Grafityp Ecological Films (GEF) zijn chloorvrij en zonder schadelijke weekmakers. Deze producten, bestaande uit Polypropyleen en Polyurethaan, zijn milieuvriendelijk en ook de productie ervan verloopt duurzamer. Bij de productie van de polyolefinen-folies is het afval 100% recycleerbaar.

De GEFx13UR, GEFx114R en de GEFx116R zijn duurzame alternatieven voor de monomere print media. Ze zijn geschikt voor binnentoepassingen op een gladde ondergrond & kortstondige buitenpubliciteit.

Download de duurzame brochure van Grafityp voor meer informatie.

De nieuwe PVC-vrije producten zijn een duurzaam alternatief voor de monomere print media voor grootformaat printen. De GEFx13UR is uitermate geschikt om binnen op gladde ondergronden aan te brengen. Dankzij de grijze removable lijm zijn de GEFx114R en GEFx116R zeer interessant voor het aanbrengen van tijdelijke publiciteit op transportmiddelen zoals bussen, trams, metro’s, enz. Dankzij de Air Escape Technologie kan je de folies eenvoudig aanbrengen, zonder bubbels. De removable lijm zorgt ervoor dat er geen lijmresten achterblijven na verwijdering.

Lees alles over de duurzame producten van Grafityp hier.